Bethard bonuskode

Bonuskoder er spillesidens gave til dig

Bonuskoder er den tredje mulighed du har for at få en eller flere ekstra spins i dit spil. Ofte er bonuskoder en spillesides gave til dig, når du første gang går ind for at spille deres spil. Bonuskoden giver dig som regel en eller flere ekstra runder i spillet. Koden kan være alt muligt forskelligt. Ofte er det en tekstlinje, der indeholder et navn eller ord, f.eks. spillets navn eller spillesidens navn efterfulgt af antal cifre, en bestemt måned eller andre ord og tal kombinationer. Få den nye bonuskode fra Bethard her.

Uanset hvordan koden ser ud, skal den som regel indsættes i et felt et sted på dit spil. Nogle gange kommer den ind automatisk, hvis du følger knapper og anvisninger til, hvordan du tilgår spillet med koden. Hvis koden er særligt rettet mod spillere, der kommer første gang, vil den gratis runde som koden repræsenterer, sandsynligvis blive brugt med det samme.

Nogle gange har du dog mulighed for selv at vælge, hvornår du vil benytte dig af det gratis spin.

Når koden er kommet ind på den ene eller anden måde er det blot at gå i gang.

Den moderne spilleautomat er ikke bare en automat

De fleste mennesker tænker måske på noget helt bestemt, når de ser ordet ”spilleautomat”. For eksempel sådan en gammel og lidt slidt maskine med afmærkninger af fedtede fingre og ølsjatter. Som er fuld af skrammer og formentlig står på et værthus et eller andet sted, hvor den har stået de sidste tyve år. Den har været brugt rigtig meget og virker måske ikke så godt.

Den har i hvert fald ikke nogle særlige interessante eller overraskende features og dens udtryk og design virker lige så gammelt og slidt, som maskinen selv. Den er kort sagt ikke særlig tiltalende og ikke en ting man umiddelbart forbinder med et moderne spil eller noget man har lyst til at kaste sine penge efter og satse på. Hvordan skulle man få store gevinster ud af sådan en museumsgenstand?

Med mindre man er på et større nostalgitrip eller er på besøg på et værthus en aften i byen og bare lige skal prøve for sjov, er den klassiske spilleautomat ikke nødvendigvis noget man kan identificere sig med eller har lyst til at prøve. Den virker forældet.

Det er dog en helt anden snak, når vi taler om spilleautomater på nettet. Her har den klassiske spilleautomat oplevet en genfødsel af dimensioner. Faktisk kan bodega-klassikeren være svær at genkende i sine digitale efterkommere.

Du kan gå ind på en hvilken som helst online spilleside – og der er nok at tage af – og du vil kunne se, at spilleautomaten har fået et utroligt antal nye former og udtryk. En spilleautomat er nemlig ikke længere bare en spilleautomat.

Den er derimod et velfungerende og tiltalende spil, som en spiludbyder har lagt både energi, tid og designkræfter i. På nettet er spilleautomaten således ikke længere en afdanket bedstefar, som hører fortiden til. På nettet er den taget ind i den digitale tidsalder med alt, hvad det indebærer af fokus på den enkelte forbruger og den individuelle spillers ønsker og behov.

Man tager for eksempel højde for den enkeltes smag og interesser, og man har en bevidsthed om, at den ene spiller ikke nødvendigvis ligner den anden. Derfor er der udviklet spil, der skal passe til enhver type af spiller og dennes smag. Det gælder i forhold til farvevalg, valg af koncept, narrativ og interesser.

Man har derfor ladet fantasien råde sammen med stringente koncepter, som giver de moderne spilleautomater et meget professionelt udtryk med en klar fortælling og stemning, som spillere kan vælge til og fra. Det gælder bare om at finde lige netop den spilleautomat, som er udviklet med lige netop sådan en type spiller – og person – som dig for øje.

Er du for eksempel stor fan af Ringenes Herre? Eller slik? Foretrækker du vaskeægte Vegas stemning? Hvad med et Indiana Jones inspireret univers? Eller noget med feer og alfer? Vær så artig. Det findes. Det er bare med at gå på opdagelse og finde den form for koncept og univers, som du ønsker at have som ramme om dit spil.

Og bare rolig, de forskellige spilleautomater har uanset deres design og udtryk bibeholdt deres oprindelige formål: at give spillere et enkelt og overskueligt spil, som de kan vinde penge på. Som med de gamle automater er der oftest tale om en maskine med hjul og symboler, der med et tryk på en knap sætter sig i gang. Men derfra hører sammenligningen også op.

NetEnt er en gigant på markedet for spilleautomater

Et af de bedste eksempler på den udvikling der er sket, når det gælder spilleautomater, er den måde de moderne spil bliver udviklet på. Der bliver lagt kræfter og tankevirksomhed i disse produkter, også selvom de er på nettet. Det bliver på ingen måde set som en undskyldning for at gøre sig mindre umage med sine produkter.

Og nettet og den digitale teknologi har da også givet nogle vilde muligheder for at udvide betydningen af fænomenet spilleautomater. Udover det digitale design, der som før nævnt har fundet et utal af nye udtryk gennem professionelle koncepter, har de digitale muligheder givet anledning til at skab en masse nye features og ekstra funktioner, som det var umuligt at forestille sig i forbindelse med de oprindelige maskiner.

Det gælder blandt andet de forskellige typer af free spins, bonusrunder og bonuskoder, men også tillægsfunktioner til det grundlæggende spil, det vil sige hjulene med symboler.

For eksempel har mange online spilleautomater tilføjet forskellige levels og baner til spillet, som man kan bevæge sig igennem, næsten som i et strategispil, blot ved at spille på spilleautomaten. Dette kan for eksempel være illustreret som et skattekort med skattekister med forskelligt indhold, for eksempel mønter til spillet eller gratis omgange, som man får adgang til.

Fænomenet ”spilleautomat” er således blevet udvidet. Det er ikke længe bare en uinteressant automat i uskønne farver og med uvedkommende symboler og mønstre. Det er i dag en individualiseret spilleoplevelse, som har til formål at give en større helhedsoplevelse, når man som spiller sætter sig til spillet. Det gør spil på spilleautomater i dag til noget helt andet end det, det var.

Du kan tilgå spillene gennem din personlige computer eller telefon og har dermed så og sige din egen maskine at spille på. Derudover kan du spille når og hvor du vil. Du er ikke bundet af åbningstider og restriktioner som i et værthus, i en spillehal eller i en forlystelsespark.

Det er dig, der bestemmer. Næsten også over, hvordan din foretrukne spilleautomat ser ud, for der er udviklet spilleautomater til enhver smag. Der er således mange oplagte fordele ved at spille online. Online spilleautomater fra Netent er et godt alternativ til den traditionelle spilleautomat, hvis altså ikke det er det eneste alternativ!

Hjælp til selvhjælp

En anden af de store fordele ved online-spilleautomater er, at du her har mulighed for at lave særlige indstillinger, som du ikke har mulighed for ved en almindelig spilleautomat i en forlystelsespark eller på et værtshus.

Det er almen viden, at nogle spillere i tidens løb har haft svært ved at modstå fristelsen til at blive ved, når de først var begyndt. Det har udviklet sig til store problemer for nogle.

Ved den klassiske spilleautomat var der ikke så meget for spiludbyderne at stille op. Det var således op til venner, familie eller personale at sige stop til den enkelte spiller, som ikke kunne styre deres forbrug.

Med den digitale udvikling og de nye tekniske muligheder har spiludviklere og spillesider imidlertid fået chancen for at give spillere noget af kontrollen, herunder selvkontrollen, tilbage. Mange moderne, online spilleautomater tilbyder således en funktion, der gør det muligt for spillere at sætte et maks. på deres tidsforbrug, på deres indsatser og på deres tab. Dermed er der en bremseklods, når viljestyrken svigter, sådan at spilleglæden ikke tager overhånd.

Spil på de online spilleautomater handler om sjov og opslugende spilleglæde – på den gode måde. Med de mange gode funktioner sat i spil, er det bare om at komme ind på din foretrukne spilleside og giver dig i kast med de forskellige spilleautomater.

Rigtig god fornøjelse.